MAROS AUTÓHÁZ KFT. - Vác
img

Tisztán elektromos Mitsubishi i-MiEV 1,5 millió Ft állami támogatással!

2016. október 27-től megnyílik a lehetőség, hogy a Mitsubishi i-MiEV vásárlásához vissza nem térítendő pályázati támogatást* vegyen igénybe. A támogatás mértéke Mitsubishi i-MiEV esetén 1.500.000 forint. Ezen felül a Mitsubishi Motors akciója további 1.501.000 forint árelőnyt biztosít, így  9.000.000 forint helyett 5.999.000 forintért** juthat Mitsubishi i-MiEV-hez!

Mitsubishi i-MiEV ElectriQ S

A limitált szériás i-MiEV ElectriQ S a készlet erejéig érhető el, és fekete metál*** vagy fehér színben kapható, speciális külső és belső dekorcsomaggal. Márkereskedőink mind az autó kiválasztásában, mind a pályázati ügyintézésben teljes körű segítséget nyújtanak.

Mitsubishi i-MiEV ElectriQ S limitált széria

 Fontos tudnivalók a pályázati támogatással kapcsolatban:

  • A támogatást a Vevő kapja, a Mitsubishi Motors kizárólag az előzetes árkalkulációhoz használja fel ezt a tényt.
  • Csak kedvező elbírálás esetén kapja meg a Vevő a pályázati támogatás teljes összegét, az nem jár automatikusan a pályázat benyújtásával. A Mitsubishi Motors nem vállal semmilyen felelősséget ebben a tekintetben.
  • Kedvező pályázati elbírálás esetén a Támogatói okiratban meghatározott idő áll rendelkezésre a vásárlásra, ennek letelte esetén a Vevő a támogatás összegétől elesik.
  • Az állami támogatásra történő pályázat kedvezőtlen elbírálása esetén a Mitsubishi Motors kizárólag az általa biztosított bruttó 1.501.000 Ft-os kedvezményt biztosítja a Vevő részére.

 A pályázatról aktuális információkat itt talál.

* Az elektromos meghajtású gépjárművek állami támogatásának feltételrendszere egyedileg változó lehet, ezért a feltüntetett ár - a Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentése alapján - kizárólagosan tájékoztató jellegű, nem minősül hivatalos ajánlatnak. Ajánlatkéréssel és bővebb tájékoztatással forduljon a MITSUBISHI márkakereskedésekhez. (Az 5.999.000 Ft a vételárhoz szükséges önerő összegét jelenti.)

** Sikeres pályázat esetén, 45 napnál nem régebbi Támogatási okirat birtokában.

*** A metálfényezés felára 109.000,-Ft

2016-11-28 Mitsubishi