MAROS AUTÓHÁZ KFT. - Vác

Rólunk

imgMAROS AUTÓHÁZ KFT.
2600 Vác, Szent László út 34.
Telefon: 27/510-820 
Szalon: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 09.00-13.00
Szerviz: H-P: 08.00-17.00

img


A Maros Autóház Kft. 2006 nyarán alakult. Cégünk kezdetben Citroen Márkakereskedésként működött, majd 2009 nyarán megkezdtük a Mitsubishi modelljeinek forgalmazását, valamint szervizelését is.
Vállalkozásunk minden nap az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálásán dolgozik. A siker - a munkánkon túlmenően - a Mitsubishi maximális minőségén is alapszik. A Mitsubishi minden munkatársának filozófiája a " Drive a Live " érzés biztosítása az ügyfelek számára. Ennek alapja a tökéletes termék, párosítva egy magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával.

Előnyöket kínálunk!
Akcióinkkal, szolgáltatásainkkal, rendezvényeinkkel szeretnénk előnyökhöz juttatni üzleti partnereinket, és a márkához vonzódó érdeklődőket. Nálunk az ember, az ügyfél van a középpontban!


A cél adott: folyamatosan a márka rangjához és az ügyfeleink elvárásához igazítani szolgáltatásainkat. Ezt a törekvést igazolja számos régi és új ügyfél, akik bizalmat szavaztak cégünknek, illetve a márkának. Szervizünket folyamatos fejlesztjük a vevői igények maximális kiszolgálásának érdekében. Ügyfeleink felé való elkötelezettségünk jeleként visszatérő partnereinket egyedi kedvezményekre jogosító hűségkártyával jutalmazzuk.

Szeretettel várjuk, hiszen az érdekünk közös: Önnek jó autója legyen és elégedetten gondoljon szalonunkra!

Főbb szolgáltatásaink:
- Új és használt autók értékesítése
- Új és használt autók finanszírozása és biztosítása
- Bármilyen típusú gépkocsi kárrendezésének ügyintézése
- Garanciális szervizjavítások
- Garancián túli szervizjavítások - akár más típusokra is
- Műszaki vizsgáztatás

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.